Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nino’s
Bellissima Pizza στη Νέα Υόρκη, Nino Selimaj, χρεώνει μία πίτσα 1.000 δολάρια (700 ευρώ)! Τι είναι όμως αυτό που την κάνει τόσο ακριβή...
Ο Selimaj από το 2007 και για έναν ολόκληρο χρόνο επεξεργαζόταν αυτή την ιδέα και τελικά τα κατάφερε. Δημιούργησε μια
πίτσα με βάση την κρεμ fresh, που περιέχει χαβιάρι, ουρές αστακού,
αυγοτάραχο σολωμού και wasabi. Κάθε κομμάτι περιέχει ένα διαφορετικό
είδος χαβιαριού.Σε ρεπορτάζ του CNN, ο Selimaj δήλωσε ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ τη δουλειά του. Πριν την κρίση πωλούσε 2-10 πίτσες την εβδομάδα ενώ τώρα πουλά μόνο μία κάθε 15 μέρες ή ακόμη και ένα μήνα.