Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ναυάγησε η πώληση του 33,35% της Χελλένικ Σήγουεϊς στην Α.Ν.Ε.Κ

Ναυάγησε η πώληση ποσοστού 33,35% των μετοχών της εταιρείας Χελλένικ Σήγουεϊς από τις Μινωϊκές Γραμμές Α.Ν.Ε στην ΑΝΕΚ, μετα τη μη καταβολή της προβλεπόμενης δόσης εκ μέρους της ΑΝΕΚ στις 30/11/2010.
Όπως ανακοίνωσαν οι «Μινωϊκές Γραμμές Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία», κατόπιν της μη καταβολής από την ΑΝΕΚ της πληρωτέας την 30η Νοεμβρίου 2010 δόσης του τιμήματος πώλησης σύμφωνα με τη Σύμβαση, προέβη στη συμβατικώς προβλεπόμενη δήλωση υπαναχώρησής της από τη σχετική συμφωνία και ανέλαβε τους τίτλους των μετοχών της επί της Χελλένικ Σήγουεϊς Α.Ν.Ε. από την θεματοφύλακα τράπεζα ALPHA BANK Α.Ε.
Η εταιρία «Μινωϊκές Γραμμές Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία», όπως ανακοίνωσε, σεβόμενη τις επιταγές της χρηματιστηριακής νομοθεσίας, θα ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη.
Από την πλευρά η ΑΝΕΚ (Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης) ανακοίνωσε ότι η προβλεπόμενη δόση για τις 30/11/2010 δεν θα καταβληθεί στην Μινωϊκές Γραμμές και για το θέμα θα ενημερώσει σύμφωνα με τις επιταγές της χρηματιστηριακής νομοθεσίας για κάθε νόμιμη ενέργεια που θα προβεί για την προάσπιση των συμφερόντων των μετοχών της.

ΠΡΕΖΑ TV