Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Σάρα Πέιλιν και Σάντρα Μπούλοκ θα ήθελαν οι Αμερικανοί για «γειτόνισσες»


Οι Αμερικανοί θα ήθελαν πολύ να μένουν δίπλα στην ηθοποιό Σάντρα Μπούλοκ και την πολιτικό Σάρα Πέιλιν, σε μία δημοσκόπηση για την πιο επιθυμητή γειτόνισσα για το 2011.Η Σάντρα Μπούλοκ, που έχει κερδίσει το κοινό με την εικόνα της Αμερικανίδας της διπλανής πόρτας, απέσπασε τις ψήφους προτίμησης περισσότερου από το 1/4 των ερωτηθέντων της ετήσιας δημοσκόπησης με το ερώτημα «ποιος θα θέλατε να μένει δίπλα σας;» που διεξήγαγε η εταιρία ερευνών Zillow.com.

Το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόσωπο είναι η συντηρητική πολιτικός του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Σάρα Πέιλιν. Ιδιαίτερα θετικές απαντήσεις έδωσαν οι κάτοικοι της Αριζόνα καθώς τη Δευτέρα έγινε γνωστό από τις εφημερίδες ότι η κόρη της Μπρίστολ Πέιλιν, αγόρασε σπίτι στην πολιτεία αυτή.


Η Μισέλ Ομπάμα, η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου και οι κόρες τους Σάσα και Μάιλα, έπεσαν κατά τρεις θέσεις, και βρίσκονται στο νούμερο τέσσερα από την πρώτη θέση που κατείχαν στην αντίστοιχη περσινή δημοσκόπηση.


Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ζευγάρι στην τηλεόραση και στη ζωή Ελεν ντε Τζενέρις και η Πόρσια ντε Ρόσι.


Την πρώτη πεντάδα κλείνει ο επίσης παρουσιαστής της τηλεόρασης Κόναν Ο΄Μπράιαν.


Ωστόσο το ιταλό-αμερικανικό καστ του τηλεοπτικού ριάλιτι Jersey Shore, που βρίσκεται πολύ ψηλά στις θέσεις της τηλεθέασης, είναι στην κορυφή του καταλόγου με τους ανεπιθύμητους γείτονες, ακολουθούμενοι από την οικογένεια Ομπάμα στη δεύτερη θέση και τη Σάρα Πέιλιν στην τρίτη θέση. Οι Ομπάμα και η Πέιλιν βρίσκονται έτσι ψηλά τόσο στον κατάλογο των αρεστών αλλά και σε εκείνο των δυσάρεστων γειτόνων.


«Αποτελεί ένα είδος ηδονοβλεπτικής απόλαυσης η παρακολούθηση της ζωής των ανθρώπων που ζουν και κινούνται μέσα στο σπίτι του "Jersey Shore", αλλά κανείς δεν τους θέλει για γείτονες, σε καμιά περίπτωση», δήλωσε η αντιπρόεδρος του Zillow Εϊμι Μποχουτίνσκι.


Την πεντάδα των χειρότερων γειτόνων συμπληρώνει ο Κάνι Γουέστ και ο Μελ Γκίμπσον.


Η δημοσκόπηση απευθυνόταν σε ενήλικες Αμερικανούς, οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν ποια διάσημα πρόσωπα ή πολιτικούς θα ήθελαν να έχουν γείτονες και με ποιους δεν θα ήθελαν να τους χωρίζει μόνο ένας φράχτης.


tovima.gr