Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Απαγωγή οπαδού του ΠΑΟΚ από Ηρακλειδείς

Αποκορύφωμα των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν χθες βράδυ τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας, ήταν η απαγωγή ενός 18χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ και η παράνομη κράτησή του σε σύνδεσμο φιλάθλων του Ηρακλή!

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 23:00. Οπαδοί του Ηρακλή εντόπισαν τον 18χρονο φίλαθλο του ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης και αφού τον προπηλάκισαν, τον οδήγησαν παρά τη θέλησή του στον σύνδεσμο, που βρίσκεται επί της οδού Μητροπολίτη Γενναδίου και τον κλείδωσαν στην τουαλέτα.

Πολίτες που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού κάλεσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης και μετά από έφοδο της αστυνομίας στον σύνδεσμο του Ηρακλή, παρουσία εισαγγελέα, εντοπίστηκε και απελευθερώθηκε ο έφηβος.

Σε έρευνα που έγινε στον σύνδεσμο, εντοπίστηκαν ρόπαλα, καρφιά, κράνη, αυτοσχέδια κλομπ και βεγγαλικά.
Επιπλέον, σε εξωτερικό χώρο, κοντά στα γραφεία του συνδέσμου βρέθηκε μία μολότοφ και υπολείμματα γυάλινων μπουκαλιών από αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά 22 άτομα, όλοι ενήλικες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και ληστεία. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Κράνη, ρόπαλα, βεγγαλικά και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα εντοπίστηκαν στον σύνδεσμο φιλάθλων του Ηρακλή. 


Πηγή :newsbeast.gr