Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Οδηγός ΚΤΕΛ βρήκε και επέστρεψε 250.000 ευρώ! ... η μήπως όχι?

Τόση φιλοτιμία στις μέρες μας ποιος να την αντέξει… Τελικά οι καλές ειδήσεις είναι… είδος υπό εξαφάνιση.
Οδηγός ΚΤΕΛ βρήκε ένα τσαντάκι με 250.000 ευρώ και το παρέδωσε. Ποιος όμως ξεχνάει 250 χιλιάρικα;
Όλοι μιλούσαν για τον καλό σαμαρείτη - οδηγό ΚΤΕΛ που, ελέγχοντας τα καθίσματα για τυχόν απωλεσθέντα βρήκε ένα τσαντάκι που είχε μέσα 250.000 ευρώ. Μετα το αρχικό σοκ, αποφάσισε ότι δε γίνεται να τα κρατήσει και, αφού βρήκε τα στοιχεία του κατόχου, επικοινώνησε μαζί του για να του τα επιστρέψει. Ο Ελληνοαμερικανός που έχασε/ξέχασε το τσαντάκι τα είχε μαζέψει για να καλύψει μια εγχείρηση του γιου του.
Όμως, η κοινή λογική λέει ότι όταν κάποιος κουβαλάει 1/4 του εκατομμυρίου στο τσαντάκι του, δεν το ξεχνάει, για κανένα λόγο. Απολύτως κανένα λόγο.
Σε αυτό βασίστηκε και η έρευνα που έγινε, αφ' ότου βεβαίως ο οδηγός είχε πάρει σβάρνα όλα τα παράθυρα σε όλα τα κανάλια.
Αποκαλύφθηκε λοιπόν ότι ο διάσημος ξεχασιάρης ονόματι Β.Κ, ο οποίος μάλιστα είχε στείλει και ευχαριστήρια επιστολή στην εφημερίδα "Ελευθερία", ζητώντας να δημοσιευτεί, δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον οδηγό!
Τουλάχιστον, ο συγκεκριμένος απατεωνίσκος απέκτησε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, ασχέτως των επιπτώσεων, που προφανώς δεν υπολόγισε...