Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μόρισεϋ κατά Κάμερον !!!

Μήνυμα 1.244 λέξεων έστειλε στον πρωθυπουργό της Βρετανίας, ο πρώην τραγουδιστής των Smiths, Στίβεν Μόρισεϊ. Ασκεί σκληρή κριτική και επαινεί τον κιθαρίστα Τζόνι Μαρ, ο οποίος απαγόρευσε στον Κάμερον να δηλώνει θαυμαστής του συγκροτήματος...

Όλα ξεκίνησαν όταν  o  κιθαρίστας  των Smiths, Τζόνι Μαρ έγραψε στο twitter  του την προηγούμενη εβδομάδα, αναφερόμενος στον Βρετανό Πρωθυπουργό "Ντέιβιντ Κάμερον σταμάτα να λες ότι σου αρέσουν οι Smiths, δεν σου αρέσουν. Σου απαγορεύω να σου αρέσουν".
Στη συνέχεια ο Μόρισεϊ με e-mail 1244 λέξεων που έστειλε στο σάιτ  των θαυμαστών του True to you.net επαινεί τον πρώην συνεργάτη του  Μαρ για την κριτική που άσκησε στο Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον  για τις δηλώσεις του ότι συμπαθεί τους The Smiths.
Επιπλέον κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και για  το κυνήγι ελαφιών που αποτελεί αγαπημένη του ευχαρίστηση.
Ο πρώην τραγουδιστής των Smiths,  επιπλέον αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να παρευρεθεί στο Andrew Marr Show στο BBC μαζί με τον Κάμερον, καθώς ο δεύτερος θα δήλωνε ότι  θέλει να καταργήσει το κυνήγι ζώων.
Yπενθύμισε στον πρωθυπουργό  ότι ο κόσμος θέλει ανθρώπους που ξέρουν να ακούν και είπε χαρακτηριστικά ότι "δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτά που λες όταν γνωρίζουμε τι κάνεις".
Συγκεκριμένα έγραψε "Θα ήθελα να δηλώσω την στήριξη μου στον Τζόνι Μαρ, οποίος μίλησε στα μέσα κατά του Κάμερον και θα σας εξηγήσω γιατί επικροτώ αυτή του την κίνηση. Είναι αλήθεια ότι η μουσική αποτελεί ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας για όλο τον κόσμο και ανήκει σε όλους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ωστόσο πρέπει να σας αναφέρω ότι ο Κάμερον  βρίσκει ευχάριστο το να κυνηγά και να σκοτώνει ελάφια. Τραγούδια όπως το Meat is Murder ή το The Queen is Dead δε γράφτηκαν για τέτοιους ανθρώπους. Αντιθέτως αποτελούν μια αντίδραση σε αυτές τις μορφές βίας".

news247.gr