Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο Γιώργος Σ. Μπουρδάρας εκθέτει “Στιγμές” ανθρωπιάς

Ο εξαίρετος δημοσιογράφος, Γιώργος Σ. Μπουρδάρας, εγκαινιάζει την Τετάρτη 04/05/2011, την έκθεση φωτογραφίας του, με τίτλο “Στιγμές”. 
Δεν είναι φωτογράφος, αν και με το ταλέντο του, θα μπορούσε. Εκθέτοντας τις δικές του “Στιγμές” θέλει να ενισχύσει την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Η Εθελοντική Αιμοδοσία δεν κοστίζει τίποτα και είναι ο πιο απλός και ανώδυνος τρόπος  για να βοήθησουμε ο ένας τον άλλον. Ο Γιώργος Σ. Μπουρδάρας, μέσω των δικών του Στιγμών μπορεί να δώσει την ευκαιρία σε συνανθρώπους μας, να συνεχίσουν να χαίρονται τις “Στιγμές” τους, όταν αυτές κινδυνεύουν να χαθούν. Επίσης μας δείχνει τον δρόμο του Εθελοντισμού, που είναι απαραίτητος, στους καιρούς που διανύουμε.
Τις φωτογραφίες του ανθρώπου που εμπράκτως αποδεικνύει το βαθύ ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο θα δούμε στο Art Garage, στον τρίτο όροφοφο του κτιρίου επί της Σολωμού, αριθμός 13, στα Εξάρχεια.
Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 22/05/2011, έτσι ώστε να μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε και να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια. Όχι μόνο γιατί ο καθένας μας μπορεί κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί αίμα, αλλά και γιατί ο Εθελοντισμός αξίζει να προβάλλεται και επιβάλλεται να τον στηρίζουμε.

http://voices.gr