Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Μάνα και κόρη συνευρίσκονταν ερωτικά με πελάτες

Στην Πάτρα βρίσκεται η ερωτική φωλιά του ιδιαίτερου ερωτικού ντουέτου. Μία 45χρονη μάνα και η 19χρονη κόρη της προκαλούν τα βλέμματα όλων όταν περνούν αφού...
η εμφάνισή τους είναι εντυπωσιακή αλλά και άκρως προκλητική. 

Οι δύο γυναίκες της συνοικίας του Αγίου Διονυσίου, συχνάζουν σε καφενεία σε όλη την Πάτρα όπου κάθονται από το πρωί μέχρι το βράδυ, πιάνουν γνωριμία με όσους δείχνουν να ελκύονται από τη μάνα, την κόρη ή και τις δύο, και στη συνέχεια τους κάνουν ευθέως την πρόταση.

Μάλιστα, η μητέρα ενημερώνει με τον τρόπο της για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά το θάνατο του συζύγου της, που, όπως λέει σε όλους, είχε ως αποτέλεσμα να πρέπει να μεγαλώσει και να φροντίσει μόνη της την κόρη της, έπρεπε να δουλέψει σκληρά όμως δεν έβρισκε πουθενά μια θέση εργασίας που να της εξασφάλιζε όλα τα απαραίτητα. Κι έτσι, ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να πέσει στον βούρκο της αμαρτίας.


Τον τελευταίο μήνα, στην παρέα των δύο γυναικών έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της και μία τρίτη γυναίκα. Η οποία μάλιστα είναι νεότερη και φαίνεται να είναι φίλη της κόρης.