Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Οι απαιτήσεις των Bon Jovi

Στις  20 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η εμφάνιση των Bon Jovi για πρώτη φορά στην Ελλάδα και οι υπεύθυνοι τρέχουν και δεν φτάνουν...Σύμφωνα με γνωστή εφημερίδα, η μεγάλη οθόνη θα αποτελείται από 750.000 pixels, το βάρος της σκηνής φτάνει τους 150 τόνους, τα απαραίτητα, για τη σύνδεσή της, καλώδια φτάνουν τα 3,5 χιλιόμετρα ενώ τα καλώδια που θα χρησιμοιποιηθούν για τον φωτισμό και τον ακουστικό εξοπλισμό υπολογίζονται σε 500 μίλια.

Επιπλόν, παρόλο που πάντα τους συνοδεύουν ο προσωπικός τους σεφ και το προσωπικό, σε κάθε σταθμό της περιοδείας τους, στο πλήρωμα προστίθενται ακόμα 80 άτομα, που βοηθούν στο στήσιμο της παραγωγής. Στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν 3 ειδικά διαμορφωμένοι χώροι -γκαρνταρόμπα, καμαρίνια, υποδοχή- μιας και με το συγκρότημα περιοδεύουν και 68 άτομα της παραγωγής. Όλα αυτά με όλες τις ''απαραίτητες'' ανέσεις...

Τέλος, άπειρα θα είναι τα εμφιαλωμένα νερά, και στη σκηνή και σε όλους τους προσωπικούς χώρους, τα αναψυκτικά, ενώ 500 φλιτζάνια καφές και άλλα τόσα γεύματα, ετοιμάζονται για εκείνους σε κάθε περιοδεία.