Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Λέει "ναι" στην ένσταση η ΑΕΚ

Το ενδεχόμενο να μπορεί η ΑΕΚ να προσβάλει το κύρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου λόγω της παράνομης εισόδου του...
Μπέου στα αποδυτήρια, εξετάζουν οι νομικοί της Ένωσης και στην περίπτωση που αποφανθούν ότι μπορεί να δικαιωθεί, τότε θα προχωρήσει σε κατάθεση ένστασης. Μπέος:  "Δεν έχει δικαίωμα ένστασης η ΑΕΚ".
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην κατάθεση ένστασης, από τη στιγμή που θα υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να την κερδίσουν.

Το σκεπτικό έχει να κάνει με την είσοδο του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου ενώ ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται εκεί. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου πάντως με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως από τη στιγμή που δεν έχει γραφτεί κάτι στο φύλλο αγώνα, τότε η ΑΕΚ δεν μπορεί να καταθέσει ένσταση.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας που βρισκόταν στο Πανθεσσαλικό στάδιο την Κυριακή, διέταξε τη σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου όταν αυτός κατά την ανάπαυλα εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών παραβιάζοντας μάλιστα την πόρτα. Ο Αχιλλέας Μπέος συνελήφθη αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένιωσε αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο.

[via]