Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Οι "σεξοκαβάτζες" της Αθήνας

Δεν έχεις κάποιο μέρος για να εκφράσεις τον έρωτα σου; Έχεις όμως αμάξι; Εδώ θα δεις τον απόλυτο οδηγό υπαίθριας σεξοκαβάτζας...

Αγία Μαρίνα,

Που είναι: Στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας πριν το Λαγονήσι

Πότε να πας: Βράδυ γιατί κάνουν και μπάνιο άνθρωποι

Οδηγίες προσέγγισης: Πάλι με κατεύθυνση Σούνιο, περνάς την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας και μπαίνεις στον πρώτο παράδρομο που βρίσκεις (εκεί που έχει μια πινακίδα <Αλθέα>). Το άνοιγμα στο οποίο θα παρκάρεις έχει και ωραία θέα στη θάλασσα. Κατεβαίνεις τα σκαλιά, βλέπεις το μπαράκι στην παραλία και στρίβεις αριστερά. Μετά τον βράχο που προεξέχει, είναι το ιδανικό σημείο για να ξεμοναχιαστείς.

Τι αξίζει εκεί κοντά: Μόνο το μπαράκι που θα βρεις στην παραλία. Μετά το σεξ, κάτσε να πιεις και μια μπίρα.

Extra tip: Πάρε μερικές πετσέτες θαλάσσης μαζί σου αν δεν είσαι πολύπειρος στο sex on the beach.

Ο χάρτης 



Με θέα την Αθήνα

Που είναι: Στην αθέατη πλευρά του Λυκαβηττού

Πότε να πας: Οποιοδήποτε βράδυ δεν έχει συναυλία.

Οδηγίες προσέγγισης: Συνέχισε μετά το parking του θεάτρου στο στενό που κατεβαίνει τη βόρεια πλαγιά του Λυκαβηττού. Ελάχιστα αυτοκίνητα επιλέγουν αυτή την πλευρά για να φύγουν. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει κι από κει δρόμος. Δεξιά κι αριστερά θα βρεις αρκετές καβάτζες να χωθείς με το αυτοκίνητό σου.

Τι αξίζει εκεί κοντά: Η θέα και μόνο η θέα της πόλης. Μην αρχίσεις τα ταρζανιλίκια και τις αναβάσεις στον Άγιο Γεώργιο γιατί μετά δεν θα μπορείς να διατελέσεις το χρέος σου.

Extra tip: Η κίνηση έρχεται συνήθως από το θέατρο προς τα εκεί οπότε δεν θα έχεις πολλά ενοχλητικά φώτα να καρφώνουν τις αποτρόπαιες πράξεις σου.

Ο χάρτης  


Το λεγόμενο «Spot»

Που είναι: Στον λόφο της Βουλιαγμένης πάνω από τη Λίμνη.

Πότε να πας: Πολύ αργά το βράδυ γιατί είναι δημοφιλές σημείο και σίγουρα θα βρεις μερικά παρκαρισμένα αυτοκίνητα αν πας πριν τα μεσάνυχτα.

Οδηγίες προσέγγισης: Με κατεύθυνση προς Σούνιο, περνάς την πλατεία της Βουλιαγμένης και κάνεις αριστερά στην οδό Πανός. Ύστερα κάνεις δεξιά στην ανηφορική οδό Σαπφούς και στη διχάλα πηγαίνεις προς τα αριστερά στην οδό Αργοναυτών. Στο τέλος της θα βρεις ένα parking με θέα το Αιγαίο, τη Βουλιαγμένη και τη Λίμνη της.

Τι αξίζει εκεί κοντά: Τα σουβλάκια του Ζάχου στην πλατεία και το παγωτό του Waffle House στην πασαρέλα.

Extra tip: Βάλε το αυτοκίνητο να κοιτάει προς τα δεξιά για να έχεις ωραία θέα στον κόλπο της Βουλιαγμένης.

Ο χάρτης 



Ανάμεσα στις πισίνες

Που είναι: Στην Νέα Κηφισιά στη διασταύρωση Άγγελου Σικελιανού και Ιωάννου Βαρουξάκη

Πότε να πας: Αυστηρά και μόνο βράδυ, αρκετά μετά τα μεσάνυχτα

Οδηγίες προσέγγισης: Για να βρεις τη συγκεκριμένη διασταύρωση χρειάζεσαι απλά ένα GPS ή έναν χάρτη. Όταν φτάσεις εκεί θα δεις ένα μικρό χωματόδρομο σαν αδιέξοδο. Μπες εκεί αλλά μην προχωρήσεις πολύ γιατί καταλήγει σε σπίτι. Εκεί, δεξιά κι αριστερά θα βρεις καλά σημεία να παρκάρεις, προστατευμένος από μερικά ψηλά δέντρα.

Τι αξίζει εκεί κοντά: Πολύ κοντά δεν έχει απολύτως τίποτα αλλά αν ανέβεις λίγο πιο πάνω έχεις την αγορά της Κηφισιάς.

Extra tip: Πρόσεχε τα σκυλιά και τις εταιρείες security που είναι ικανά να σε ξενερώσουν στο λεπτό.

Ο χάρτης

 Στην πόλη του Ήλιου

Που είναι: Στο παλιό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη.

Πότε να πας: Μετά τις 3 το βράδυ να έχει αραιώσει η κίνηση.

Οδηγίες προσέγγισης: Βρες την λεωφόρο Κοτζιά στην Ηλιούπολη. Λίγο πριν την πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού θα βρεις στο αριστερό σου χέρι ένα παλιό εκκλησάκι και την οδό Στουρνάρη. Μπες με τα πόδια στο προαύλιο της εκκλησίας και με την ευλογία του Θεού, πραγματοποίησε το θεάρεστο έργο σου σε κάποιο από τα πολλά πεζούλια.

Τι αξίζει εκεί κοντά: O καφές που θα σου φτιάξει ο Σωκράτης στο In Café στην οδό Πύρρωνος λίγο πιο κάτω. Αν βέβαια φύγεις τα ξημερώματα.

Extra tip: Στο προαύλιο της εκκλησίας μπαίνουν πολλές φορές αυτοκίνητα για αναστροφή ή για να παρκάρουν αλλά αν πας αρκετά αργά το βράδυ, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ο χάρτης 

  [via]