Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ούτε ναι, ούτε όχι από την Κάρλα Μπρούνι για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη

Καλύπτοντας διαρκώς την κοιλιά της με μία εσάρπα, η πρώτη κυρία της Γαλλίας συνομίλησε με δημοσιογράφο της εφημερίδας «Le Parisien» και προσπάθησε να διασκεδάσει τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος. Το ερώτημα όμως παραμένει αναπάντητο, καθώς η Κάρλα Μπρούνι για άλλη μία φορά ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τα όσα λέγονται και γράφονται.

«Πραγματικά θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό, αλλά τότε αυτό θα επισκίαζε τα πάντα... Γι' αυτό δεν θα απαντήσω» ήταν η δήλωσή της.


«Τα χείλη μου είναι σφραγισμένα για να προστατεύσουν κάτι...» τόνισε, αναφερόμενη προφανώς στην οικογένειά της. Ωστόσο, στην ερώτηση εάν η απάντηση θα είναι γνωστή σε έξι μήνες, η Μπρούνι χαμογέλασε, λέγοντας «ναι»...


Η Μπρούνι, που έχει ένα γιο από προηγούμενη σχέση, έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι θα ήθελε να αποκτήσει παιδί με τον Νικολά Σαρκοζί.


Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, μία πιθανή εγκυμοσύνη της Μπρούνι -ένα χρόνο πριν τις εκλογές- θα ήταν «ευλογία» για τη δημόσια εικόνα του προεδρικού ζεύγους, τη στιγμή μάλιστα που το ποσοστό της δημοτικότητας του Νικολά Σαρκοζί βρίσκεται στο ναδίρ.


Η συνέντευξη, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, περιελάμβανε ερωτήσεις αναγνωστών της γαλλικής εφημερίδας.


«Θα ήθελα να μιλήσω ως γυναίκα προς γυναίκα για την οικογενειακή μου ζωή, τα όνειρά μου, για λεπτομέρειες σε σχέση με συγκεκριμένα πράγματα. Μου αρέσει να συζητώ. Όμως για το συγκεκριμένο θέμα, το στόμα μου είναι ερμητικά κλειστό» είπε, απαντώντας σε ερώτηση μίας αναγνώστριας.


Υποστήριξε, μάλιστα, ότι θα μπορούσε να συζητήσει ανοιχτά με την συγκεκριμένη αναγνώστρια εάν ήταν μόνες τους σε ένα καφέ, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει δημοσίως για ένα ζήτημα που ίσως επισκιάσει θέματα που χειρίζεται ο Νικολά Σαρκοζί ως πρόεδρος της χώρας.


«Δεν είναι θέμα αλαζονείας ή μυστικοπάθειας. Τα χείλη μου είναι σφραγισμένα για να προστατεύσουν κάτι, για να προστατεύσουν το έργο του (σ.σ. του Νικολά Σαρκοζί)» επισήμανε.

http://news.in.gr