Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο ερωτικός χάρτης του Σίλβιο

Η γνωστή για τους "πειραγμένους" της χάρτες alphadesigner, ξαναχτύπησε. Μετά τον χάρτη του κόσμου, όπως τον βλέπουν οι Αμερικανοί(όπου η Ιταλία για παράδειγμα ονομάζεται "Χώρα Νονών" και η Ελβετία "Μετρητά") και ο χάρτης όπως τον βλέπει το Βατικανό (όπου η Γερμανία ονομάζεται  "Όμορφα ψηλά αγόρια"), ήρθε η ώρα για άλλον έναν παράξενο χάρτη.
 Η alphadesigner σχεδίασε τον χάρτη της Ευρώπης όπως πιθανότατα τον βλέπει ο μεγάλος λατίνος εραστής και όταν προλαβαίνει πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Οι περισσότερες χώρες έχουν στο όνομά τους τη λέξη "αιδοίο", καθώς η τελευταία κυβερνητική θητεία του "Καβαλιέρε" κυριαρχείται από το ροζ χρώμα, ιστορίες για πάρτι οργίων και εσχάτως κατηγορίες για εκπόρνευση ανηλίκων, καθώς ο άτακτος Σίλβιο δεν προσέχει ιδιαίτερα που βάζει την... υπογραφή του.
Στον χάρτη υπάρχει η θάλασσα της "Ρούμπι" η θάλασσα του πάθους, ενώ η Μαύρη θάλασσα ονομάζεται "θάλασσα με τις ιερόδουλες".
Η Ελβετία ονομάζεται "πλούσιο αιδοίο", η Γερμανία "καλοταϊσμένο αιδοίο" και η Ρωσία "αιδοίο των αγωγών".
Ανάλογα ονόματα έχουν και οι χώρες των Βαλκανίων. Η Ελλάδα ονομάζεται "Ψηλομύτικα αιδοία", η Βουλγαρία "πάμφθηνα αιδοία" και η Τουρκία "Μπακλαβά αιδοία".
 
Βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις, σχετικά με τη χρήση του γυναικείου οργάνου αναπαραγωγής στα ονόματα. Η Σιβηρία ονομάζεται "Άνδρες πιο κοντοί από εμένα" και η Ολλανδία "λουλούδια".
Επίσης, σύμφωνα με τον κατά Σίλβιο "Χάρτη της Ευρώπης", η Ιταλία ονομάζεται "Μάμα Μία", η Μεγάλη Βρετανία "Η Βασίλισσα" και η Γαλλία "Η εκθαμβωτική Κάρλα".

news247.gr