Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2011

Πλησιάζει η 21η Ιουνίου και μετράμε αντίστροφα για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2011!
Για 12η συνεχόμενη χρονιά, ο μοναδικός αυτός θεσμός προσφέρει στο κοινό δωρεάν μουσική όλων των ειδών, στους δρόμους και τις πλατείες ολόκληρης της Ελλάδας.
Βασική επιδίωξη της οργάνωσης των εκδηλώσεων της Γιορτής της Μουσικής σε όλη την Ευρώπη ήταν και είναι η προβολή της μουσικής δημιουργίας και η παραγωγή ζωντανών εκδηλώσεων για τους μουσικούς.
Το κάλεσμα απευθύνεται σε κάθε πολίτη χωρίς εξαιρέσεις, μιας και όλες οι εκδηλώσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη πραγματοποιούνται με ελεύθερη και δωρεάν για το κοινό πρόσβαση.
Οι εκδηλώσεις του δικτύου της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής αποσκοπούν στο να προσφέρουν την ευκαιρία σε όλα τα είδη μουσικής να ακουστούν με ίσες ευκαιρίες στο ευρύ κοινό και κατορθώνουν να ενώσουν καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή: τη Γιορτή της Μουσικής.

To κάλεσμα απευθύνεται σε:
Ερμηνευτές, σολίστες, μουσικούς, συγκροτήματα ή μουσικά σύνολα που θα ήθελαν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν τη μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στα πλαίσια της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2011

Ιδιώτες, πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σωματεία, ιδρύματα, μουσικές ακαδημίες η σχολές που θα ήθελαν να συνεργαστούν για την παραγωγή εκδήλωσης στα πλαίσια οργανωμένης παραγωγής ή ακόμα και παράλληλης δράσης, στα πλαίσια της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2011.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στο www.europeanmusicday.gr ή και να αποστείλουν τις προτάσεις τους στην διεύθυνση:

Μ.Ε.Σ.Ο. – Μουσικές Εκδηλώσεις Συντονισμός Οργάνωση
Τ.Θ. 18762,
Τ.Κ. 11601,
Αθήνα

Για ερωτήσεις, απορίες, παρατηρήσεις, στείλτε το e-mail σας:

Μουσικοί: music[@]europeanmusicday.gr
Διοργανωτές, Συμμετέχοντες: info[@]europeanmusicday.gr

Καταληκτική Ημερομηνία: Δευτέρα 2 Μαΐου 2011.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Συμμετοχές καλλιτεχνών που θα ληφθούν μόνο ηλεκτρονικά και όχι ταχυδρομικώς(περιλαμβάνοντας, δείγμα της Μουσικής τους (DEMO) Βιογραφικό και Φωτογραφίες), δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν! 


http://entertainment.in.gr