Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Συγκρούσεις ΜΑΤ με κάτοικους στην Κερατέα, μπλόκο σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο Λαύριο

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της Κερατέας, οι οποίοι αντιδρούν στη δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, με τον αποκλεισμό όλων των δρόμων που οδηγούν στο Λαύριο. Συγκρούσεις σήμερα το πρωί με τις αστυνομικές δυνάμεις που προσπάθησαν να ανοίξουν το δρόμο.


Από χθες το πρωί η Λεωφόρος Λαυρίου, είναι κλειστή καθώς ομάδες κατοίκων άδειασαν φορτηγά με μπάζα και στα δύο ρεύματα ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη είσοδο Κερατέας.
Επίσης σήμερα τα ξημερώματα με τον ίδιο τρόπο έκλεισαν τον παράδρομο της λεωφόρου Λαυρίου καθώς και την επαρχιακή οδό Αναβρύτου-Κερατέας και στις δύο κατευθύνσεις, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψους της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων προς το Λαύριο γίνεται μόνο από την παραλιακή Αθηνών-Σουνίου.
Ένταση σημειώθηκε σήμερα περίπου στις 6 το πρωί, όταν ένα μηχάνημα πήγε να απομακρύνει τα μπάζα από τη λεωφόρου Λαυρίου για να ανοίξει το δρόμο. Οι συγκεντρωθέντες στο σημείο έκαναν επίθεση και έκαψαν το μηχάνημα, ενώ δημιουργήθηκε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις.


enet.gr