Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ο Αρονόφσκι σκηνοθετεί τον Κλούνεϊ;

Δε θα επεκταθούμε πολύ, γιατί οι πληροφορίες γύρω από ενδεχόμενη συνεργασία του Ντάρεν Αρονόφσκι με τον Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ακόμα ελάχιστες, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε το σκηνοθέτη του Μαύρου Κύκνου να στοχεύει με την κάμερά του τον Κλούνεϊ σε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας με τίτλο "Human Nature", που - διά χειρός Τζεφ Γουέλτς- κυκλοφορεί για πάνω από δεκαετία στα ράφια των στούντιο. Τελευταία εντοπίστηκε στη Warner και σύμφωνα με το Vulture, o Ακίβα Γκόλντσμαν σχεδιάζει να το χρηματοδοτήσει.
Ο Κλούνεϊ συζητά να πρωταγωνιστήσει στο ρόλο ενός άνδρα που ξυπνά μετά από χρόνια «κατάψυξης» για να ανακαλύψει ότι ο κόσμος έχει αλλάξει και οι άνθρωποι έχουν γίνει οικόσιτα ζώα άλλων ειδών. Δεν είναι βεβαίως επίσημο ότι αυτά τα σχέδια προχωρούν με γρήγορο ρυθμό, αφού η σκιά άλλων παραγωγών που εκκρεμούν ("Machine Man" για το σκηνοθέτη, "Gravity" για τον πρωταγωνιστή) μπορεί και να σκοτεινιάσει την ελπίδα να δούμε αυτήν τη συνεργασία να υλοποιείται.
Όσο για το σενάριο, σε αναμονή του prequel του «Πλανήτη των Πιθήκων» δεν αισθανόμαστε και διψασμένοι για μια τέτοια ιστορία, αλλά σχεδόν πάντα οι συντελεστές είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά.

http://www.e-go.gr