Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

O Καβαλιέρε είχε ερωτικές επαφές με την ανήλικη Ρούμπι, επιμένει η εισαγγελία «Συνευρέθησαν 13 φορές»

Ο Ιταλός πρωθυπουργός έκανε «δεκατρείς φορές σεξ επί πληρωμή» με την ανήλικη, τότε, Ρούμπι, επιμένει η εισαγγελία του Μιλάνου στην έκθεσή της βάσει της οποίας θα ζητήσει την παραπομπή και συνεργατών του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε δίκη σχετικά με την υπόθεση.

Ο Καβαλιέρε, υποστηρίζουν μετά την έρευνά τους οι δικαστικοί, «συνευρέθη» με την νεαρή κατά τη διάρκεια των... «μπούνγκα μπούνγκα» στη βίλα στο Αρκόρε -ως μέλος μάλιστα μίας ομάδας (ενήλικων) επαγγελματιών, στην οποία συμμετείχαν άλλες 32 γυναίκες.


Τόσο ο Μπερλουσκόνι όσο και η Ρούμπι, κατά κόσμον Καρίμα ελ-Μαχρούγκ, το αρνούνται.


Η έκθεση της εισαγγελίας ανοίγει επίσης το δρόμο για την παραπομπή τριών συνεργατών του Μπερλουσκόνι σε δίκη, οι υποθέσεις των οποίων θα διαχωριστούν από εκείνη του πρωθυπουργού.


Παράλληλα, ο βουλευτής Μαουρίτσιο Πανίτς του κυβερνητικού PDL ανέφερε πως ο Μπερλουσκόνι σκοπεύει να παραστεί σε όλες τις δίκες που εκκρεμούν σε βάρος του, ξεκινώντας από εκείνη της επόμενης εβδομάδας.


Μετά την άρση της δικαστικής προστασίας του, ο Καβαλιέρε βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις δίκες διαφθοράς και με μία δίκη για το «Ρούμπι-γκειτ».


Ο ιταλικός νόμος δεν αναγκάζει τον Μπερλουσκόνι να σταθεί ο ίδιος στο εδώλιο, ευνοϊκή πρόβλεψη της οποίας είχε κάνει χρήση όταν μία από τις τρεις δίκες για διαφθορά ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα. 

http://www.tanea.gr