Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Δωρεάν ταξίδι για 2 άτομα στην Cherryland...

Κερδίστε μία διανυκτέρευση για 2 άτομα στην Κερνίτσα στο αγρόκτημα "Cherryland" από το site "www.koutipandoras.gr"...Σε απόσταση 2 ωρών από την Αθήνα ζούμε το παραμύθι.
Βρίσκουμε την αυλή της γιαγιάς μας, τα μονοπάτια της κοκκινοσκουφίτσας, το περιβόλι του παππού, την λίμνη με τις νεράϊδες, τα κουδούνια των προβάτων.

Στην Κερνίτσα, σε απόσταση 2 ωρών από την Αθήνα, 15 λεπτών από την ωραιότερη παραλία του Κορινθιακού και μισή ώρα από τις χιονοδρομικές πίστες των Καλαβρύτων, μπορείτε να βρεθείτε μέσα στην παρθένα απάτητη φύση με πλατάνια και έλατα, τρεχούμενα νερά από τις πηγές του Χελμού, με κερασιές και βυσσινιές.

Να αγναντέψετε την πιο ωραία ανατολή και δύση του ήλιου, να ρομαντζάρετε την πανσέληνο, να βραχείτε στην λίμνη του κτήματος με τις χήνες, να ταΐσετε την κατσίκα και να γευτείτε το γάλα της, να κοιμηθείτε με νανούρισμα το κελάδημα των αηδονιών και να ξυπνήσετε με το λάλημα του πετεινού.

Στον τόπο αυτό η φύση χάρισε απλόχερα όλες της τις ομορφιές έτσι ώστε η περιοχή να χαρακτηρίζεται σαν μια από τις πιο ειδυλλιακές της Ελλάδας μας. Το πράσινο σε όλες του τις αποχρώσεις σκεπάζει την ανάβαση που βλέπει με καμάρι τα γαλάζια νερά του Κορινθιακού με τον Παρνασσό και την Οίτη να κυριαρχούν στον μακρινό ορίζοντα.

Στείλε το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο (κατά προτίμηση κινητό) με θέμα: "Cherryland" στο mail της εκπομπής: koutipandoras@gmail.com και λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα γ΄΄ινει την Κυριακή 10 Απριλίου 2011.