Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Φιλανθρωπικό Μουσικό Δείπνο 27/6 με τη Δεσποινα Ολυμπίου!

Ένα εντυπωσιακό φιλανθρωπικό μουσικό δείπνο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 και ώρα 20:00 στο “DREAMS”
προετοιμάζουν ο κος Δημήτριος Μηλιόρδος, Διευθυντής Γραφείου της Εθνικής Ασφαλιστικής, σε συνεργασία με το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού και τον Δήμο Γλυφάδας.
Στην εκδήλωση θα τιμηθεί για το φιλανθρωπικό της έργο η κα Μέρω Κεσεσίογλου, Γυναίκα της Χρονιάς 2011 για την Κοινωνική της Προσφορά,  Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού και Πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ελληνική Δράση Αφρικής», που έχει σαν σκοπό την ανθρωπιστική βοήθεια προς όλες τις χώρες της Μαύρης Ηπείρου.

Ήδη, έχει συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα δοθεί την βραδιά αυτή για την αποπεράτωση νοσοκομείου στην πόλη Odienne της Ακτής Ελεφαντοστού, όπου φιλοξενούνται 300 παιδιά που έχουν προσβληθεί από Aids και από την νόσο Burulli, ένα είδος μεταλλαγμένης λέπρας που απονεκρώνει το μυϊκό και νευρικό σύστημα και η μόνη θεραπεία είναι ο ακρωτηριασμός.

Το μουσικό αυτό δείπνο, θα συνοδεύσει με τις μελωδίες της η Δέσποινα Ολυμπίου και θα τιμήσουν με την παρουσία τους φίλοι τόσο από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο όσο και από τον χώρο του αθλητισμού.

“Dreams”
Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας, δίπλα στο “AKANTHUS” 
http://www.tralala.gr