Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Super Market ....παραεμπορίου στην Αθήνα - Έφοδος της Αστυνομίας

Πάνω από ένα εκατομμύριο προϊόντα-μαϊμού βρέθηκαν σε μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες με είδη παραεμπορίου,
εμβαδού περίπου 700 τ.μ., που εντοπίστηκε χθες από κλιμάκια των αρμόδιων υπηρεσιών, στην οδό Τριδήμα 9 στην Ακαδημία Πλάτωνος.
Πρόκειται για τη 19η αποθήκη που εντοπίζεται φέτος από τις Αρχές, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του παραεμπορίου στην Αθήνα.
Στις άλλες 18 αποθήκες, στις περισσότερες από τις οποίες ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση, η αξία των προϊόντων, που είναι απομιμήσεις γνωστών εταιρειών, υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 110 εκατομμύρια ευρώ.
Καταστροφή
Τα προϊόντα που καταμετρήθηκαν σε ορισμένες αποθήκες κατεστράφησαν από τις συναρμόδιες υπηρεσίες, ενώ στις υπόλοιπες, λόγω του μεγάλου όγκου των αντικειμένων που κατασχέθηκαν, συνεχίζεται ο έλεγχος και η καταγραφή.
Στην αποθήκη της Ακαδημίας Πλάτωνος υπάρχουν ρούχα, παπούτσια, τσάντες, ρολόγια και άλλα είδη-μαϊμού.
Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και πραγματοποιούνται από μεικτά κλιμάκια που έχουν συγκροτηθεί και λειτουργούν σε καθημερινή βάση από αστυνομικό προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, που έχει διατεθεί μόνιμα για τον σκοπό αυτόν, από προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας καθώς και με άλλες συναρμόδιες αρχές και φορείς, όπως το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).

http://www.ethnos.gr