Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Ανεβαίνει ο υδράργυρος

Ζεστός θα είναι ο καιρός την Δευτέρα με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει σε κάποιες περιοχές στους 32 βαθμούς Κελσίου.
Το μεσημέρι-απόγευμα στη Μακεδονία υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Στα ορεινά της Μακεδονίας και πιθανώς της Θράκης θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία κυρίως στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νοτια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νοτια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική


Καιρός: αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα είναι πυκνότερες.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και το βραδύ στα ανατολικά και νοτια μέχρι 5 μποφόρ .
Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 07-06-2011
Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο. Στα δυτικά κατά τόπους θα φθάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

http://www.imerisia.gr