Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Το φιλί ήταν αληθινό! (video)

Εδώ και λίγες μέρες κάνει τον γύρω του διαδικτύου αυτή η φωτογραφία του Rich Lam στην οποία απεικονίζεται ένα ζευγάρι...
το οποίο φιλιόταν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που είχαν ξεσπάσει στο Vancouver μετά την ήττα των τοπικών Κάνακς στους τελικούς του Stanley Cup στο χόκεϊ από τους Μπόστον Μπρούινς. Πολλοί ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να πουν πως η φωτογραφία ήταν αποτέλεσμα photoshop. Ένα ερασιτεχνικό βίντεο όμως που κυκλοφόρησε αποδεικνύει πως η φωτογραφία είναι αληθινή. 

Στο βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει το ζευγάρι να σωριάζεται στο έδαφος από την κλομπ της αστυνομίας.


Ο Αυστραλός Scott Jones σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει την Καναδή  φίλη του Alex Thomas αμέσως μετά τη συμπλοκή την αγκαλιάζει και την φιλά παρά τα βίαια επεισόδια που έχουν ξεσπάσει.

Σε συνέντευξή τους στο CBS την περασμένη εβδομάδα είχε πει η Alexandra "Φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν είχα ζήσει κάτι τέτοιο ξανά". Από την πλευρά του ο Αυστραλός δήλωσε "Δεν ξέρω γιατί μας επιτέθηκαν με αυτό τον τρόπο, αλλά ξαφνικά βρεθήκαμε και οι δύο στο έδαφος. Ήταν σε κατάσταση υστερίας και προσπαθούσα να την ηρεμήσω", λέει ο Scott, που έσπευσε να βοηθήσει την τρομαγμένη φίλη του και να την παρηγορήσει με ένα φιλί.