Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Εκδήλωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τα 16 χρόνια δράσης

Εκδήλωση-παρουσίαση της πλούσιας δράσης του θα κάνει το Χαμόγελο του Παιδιού στο Ζάππειο, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι... Η οργάνωση έχει συμπληρώσει 16 χρόνια παρουσίας στο χώρο της υγείας, εδώ και 9 χρόνια συνεργάζεται με το ΕΚΑΒ, ενώ παρέχει «Φροντίδα στο Σπίτι» σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας. Στην εκδήλωση, που θα παρουσιάσει η Αλεξάνδρα Καπελετζή, θα προβληθούν οι σημαντικότερες δράσεις της οργάνωσης

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στελεχώνουν έμπειροι ιατροί, νοσηλευτές και διασώστες, καθώς και κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι και εμψυχωτές, με στόχο πάντα την παροχή μιας ολοκληρωμένης ιατρικής, νοσηλευτικής, κοινωνικής και ψυχολογικής φροντίδας σε παιδιά που την έχουν ανάγκη, καθώς και την εξασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους.

Χορηγοί του οχήματος της Κινητής Ιατρικής Μονάδας είναι η εταιρεία Mercedes Benz, ο αείμνηστος Γιάννης Συμεωνίδης και η εταιρεία Αττικές Διαδρομές, ενώ της Κινητής Οφθαλμολογικής και Ακουολογικής Μονάδας οι εταιρείες Club Hotel Casino Loutraki και Bausch & Lomb. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία του Ζαππείου.