Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πλησιάζει το τέλος του κόσμου κατά τον Τζόρτζ Λούκας

Άφωνο άφησε τον ηθοποιό  Σεθ Ροτζεν με τις καταστροφολογικές απόψεις του ο παραγωγός του Star Wars και άλλων γνωστών ταινιών του Χόλιγουντ Τζόρτζ Λούκας.
Ο Λούκας του εκμυστηρεύτηκε πως πιστεύει ότι τέλος του κόσμου θα έρθει πράγματι το 2012 όπως υποστήριζε και ο Νοστράδαμος.
Την εν λόγω τοποθέτηση έκανε ο Λούκας σε συνάντηση που είχαν για να συζητήσουν σχετικά με ένα film project, και όπως φαίνεται  μεταξύ άλλων  ανέπτυξαν και  άλλα ζητήματα πιο φιλοσοφικά.
"Ο Τζόρτζ Λούκας έκατσε δίπλα μου και με ύφος άκρως σοβαρό άρχισε να επιχειρηματολογεί επί 25 λεπτά για το ότι ο κόσμος θα καταστραφεί το 2012",  είπε έκπληκτος ο Ρότζεν προσθέτοντας ότι μίλαγε ακατάπαυστα για τεκτονικούς πλανήτες ενώ δεν έλεγε να σταματήσει με τίποτε το λογύδριο.
Μάλιστα όπως δήλωσε στην αρχή νόμιζε πως του έκανε πλάκα αλλά μετά κατάλαβε ότι μιλούσε σοβαρά και τον έβαλε σε σκέψεις ότι εάν ο Λούκας πιστεύει κάτι τέτοιο "ποτέ δε ξέρεις μπορεί να έχει φτιάξει μέχρι και δικό του διαστημόπλοιο".
Έτσι πήρε το θάρρος και του ζήτησε μια χάρη: "Μπορείς να μου κρατήσεις και μένα μια θέση;"
Ωστόσο, ο Λούκας τον στεναχώρησε λέγοντάς του  ότι δεν έχει δικό του διαστημόπλοιο αλλά όπως υποστήριξε σίγουρα υπάρχει ένα φάλκομ σε κάποιο γκαράζ με ένα πιλότο που περιμένουν να φύγουν μακριά.
Σημειώνεται ότι ο Λούκας δεν είναι ο μόνος από τους διάσημους που πιστεύει κάτι τέτοιο ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Άστον Κάτσερ, ο οποίος προετοιμάζεται για τη καταστροφή του κόσμου δηλώνοντας ότι μέχρι τότε θα είναι έτοιμος να μεταφέρει την οικογένειά του σε ένα ασφαλές μέρος.

news247.gr