Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Παίζει τα ρέστα της η ΑΕΚ

Εντός της ημέρας αναμένεται να κλείσει το θέμα της απόκτησης του Ναμπίλ Μπαχά στην ΑΕΚ. Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές στο οικονομικό κομμάτι και λογικά σήμερα θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.


Από το βράδυ της Πέμπτης βρίσκεται στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του παίκτη για να έχει σήμερα το πρωί ραντεβού με τους «κιτρινόμαυρους». Η διαφορά βρίσκεται στο ότι η ΑΕΚ προτείνει στον Μπαχά 6μηνο συμβόλαιο, με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο, με τον Μαροκινό επιθετικό να επιθυμεί (σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία) συνεργασία για 2,5 χρόνια.


Ψώνια από Ελλάδα


Οι στόχοι από την εσωτερική αγορά είναι ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι. Η «Ένωση» έχει καταθέσει πρόταση για τον Ρούμπεν Πουλίδο και ελπίζει σε θετική εξέλιξη, ποντάροντας και στο γεγονός ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε στα 32 του χρόνια να κάνει το μεγάλο βήμα. Στην ομάδα της Τρίπολης ο «Δικέφαλος» προσφέρει τον Λεονάρντο και οι συζητήσεις έχουν φτάσει σε οριακό επίπεδο.


Σε ότι αφορά τον Γεωργιάδη, είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες ημέρες δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, αλλά είναι πιθανό τα δεδομένα να αλλάξουν από το αποτέλεσμα που θα φέρει ο Πανσερραϊκός κόντρα στη Λάρισα. Ενδεχόμενη ήττα των Σερραίων περιορίζει σημαντικά τις ελπίδες παραμονής, πράγμα που ίσως οδηγήσει τον Πέτρο Θεοδωρίδη στο να μειώσει τις απαιτήσεις του για τον ποδοσφαιριστή.


Ελπίζει για Χοσέ Κάρλος


Η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ είναι ο παράγοντας που ενδέχεται να δελεάσει τον Χοσέ Κάρλος και να πει το πολυπόθητο «ναι», σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Εμίλιο ντε λα Ρίβα, ο οποίος μίλησε στη «SportDay».


«Η Σεβίλλη έχει κοινοποιήσει στον Χοσέ Κάρλος ότι είναι καλύτερο γι’ αυτόν να πάει κάπου δανεικός. Ο Χιμένεθ επικοινώνησε πάλι μαζί μου για να ρωτήσει αν παραχωρείται ο παίκτης. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι υπαρκτό, αλλά δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθεί ο δανεισμός. Προς το παρόν ο Χοσέ Κάρλος δεν θέλει να φύγει από τη Σεβίλλη, αλλά αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα και γι' αυτό δεν το αποκλείω. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες (σ.σ.: Καρταχένα, Τενερίφη, Βαγιαδολίδ, Ουέλβα, Αλμερία). Στην περίπτωση που αλλάξει γνώμη και θελήσει να φύγει είναι προφανές ότι θα ήθελε να παίξει στην Primera Division, το γεγονός όμως ότι στον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ της δίνει κάποιες πιθανότητες, διότι τον θεωρεί εξαιρετικό προπονητή και θα ήθελε να συνεργαστεί πάλι μαζί του. Προς το παρόν, όμως, θα ήθελε να παραμείνει στη Σεβίλλη».


Πηγή:
sport-fm.gr