Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Σέξι οδοντίατροι στα πρότυπα...του Oktoberfest !

Σήμερα δεν αρκεί να είσαι ένας καλός επιστήμονας για να τα καταφέρεις. Πρέπει να δίνεις στον πελάτη το κάτι παραπάνω....
Κάτι τέτοιο σκέφτηκε η οδοντίατρος Μαρία Κλαρκόφρκι, για ικανοποιεί τους πελάτες της και να απαλύνει τον πόνο τους, την ώρα που αυτή τους ταλαιπωρεί στην ιατρική καρέκλα.
Έτσι λοιπόν η 41χρονη ιατρός από το Μόναχο αποφάσισε να βγάλει τη λεύκη ιατρική ποδιά και να βάλει κάτι που θα αναδεικνύει το πλούσιο μπούστο της.
Η ιδέα της ήρθε ενώ έπινε μπύρες στο Οκτόμπερφεστ με φίλους της. Εκεί διαπίστωσε  ότι οι άνδρες παρατηρούσαν με λαγνεία τα όμορφα στήθη των σερβιτόρων που φορούσαν το παραδοσιακό Λόου Κατ φόρεμα.
Έτσι έδωσε εντολή στο δεκαμελές προσωπικό της οδοντιατρικής κλινικής να βγάλουν τις λεύκες ποδιές και να φορέσουν φορέματα παρόμοια με αυτά στο φεστιβάλ.
"Το πιο σημαντικό είναι να μη φοβίζουμε τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να αποσπάται η προσοχή τους" δήλωσε η οδοντίατρος και πρόσθεσε: "εγώ οφείλω να επικεντρωθώ στο ασθενή μου. Ενώ εγώ τον εξετάζω αυτός  μπορεί να χαλαρώνει βλέποντας κάτι διαφορετικό κατά τη διάρκεια της θεραπείας."
Η Λάρισα Χρίντζ, υπάλληλος της Μαρία είπε χαρακτηριστικά "Προτιμώ να εργάζομαι φορώντας τη στολή. Είναι πολύ διασκεδαστικό".
Τα φορέματα κοστίζουν περίπου 370 ευρώ το καθένα.

news247.gr