Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Το ζήτησε και έγινε

Ένα εκατομμύριο δολάρια ζήτησε από τους πλούσιους όλου του κόσμου ένας νεαρός, ανεβάζοντας βίντεο στο YouTube. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο οι προσευχές του εισακούστηκαν (Video)
 Ένας νεαρός κάποτε είχε ένα όνειρο να αποκτήσει ένα εκατομμύριο δολάρια. Έτσι σκέφτηκε να ανεβάσει διάφορα βίντεο στο YouTube ζητώντας από τους εκατομμυριούχους να του το δωρίσουν.




Ο κωμικός Κρέγκ Ρόουιν, με μια σειρά από βίντεο υπό τον τίτλο "Σας παρακαλώ χαρίστε μου ένα εκατομμύριο δολάρια", ζητούσε από διάφορους επιχειρηματίες αλλά και διασήμους να του δώσουν το ευτελές για αυτούς ποσό. Και από ότι φαίνεται η τακτική του είχε αποτέλεσμα αφού στην έκκλησή του ανταποκρίθηκε.

Μάλιστα στην αρχή των βίντεο ο νεαρός ενημερώνει πως το εν λόγω υλικό έχει αποδέκτες όσους έχουν χρήματα  και δεν υπάρχει λόγος κάποιος που δεν έχει χρήματα να χάσει το χρόνο του βλέποντάς το.
"Γειά, είμαι ο Κρέγκ Ρόουιν. Αν δεν είσαι εκατομμυριούχος, ή φίλος εκατομμυριούχου μη δεις το βίντεο. Δεν είναι για σένα, είναι μόνο για εκατομμυριούχους" αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον νεαρό φαίνεται πως δεν πήγε στον βρόντο όλη η προσπάθειά του αφού  κάποιος ανώνυμος ευεργέτης εμφανίστηκε πρόθυμος να του δώσει ένα εκατομμύριο δολάρια! Μάλιστα, ο πολυεκατομμυριούχος απέστειλε στον νεαρό επιστολή που δήλωνε ότι θα είναι σύμφωνος στο να του δώσει το ποσό χωρίς κανένα αντάλλαγμα, παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων, στις 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Upright Citizens Brigade.
Ο Ρόουιν θα δώσει 50.000 δολάρια στον καμεραμάν και άλλα 50.000 στον έτερο συγγραφέα που τον βοήθησε να φτιάξουν τα βίντεο.
Αν και ο Ρόουιν εμφανίζεται ενθουσιασμένος είναι εύλογο κανείς να είναι σκεπτικός με το όλο ζήτημα καθώς μένει τώρα να δούμε εαν όντως ο ευεργέτης θα εμφανιστεί και θα του δώσει το ποσό.

Πηγή :news247