Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

«Λέτε πράγματα διαστρεβλωμένα και εγώ ξέρω τι λέω, ενώ εσείς δεν ξέρετε»

«Τηλεοπτικό οίκο ανοχής» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας μία βραδινή τηλεοπτική εκπομπή ιδωτικού σταθμού,  με θέμα την ανάμειξή του στην πολύκροτη υπόθεση με την ανήλικη Μαροκινή.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός παρενέβη τηλεφωνικά στο τέλος της εκπομπής «L'Infidele», του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου Telecom Italia κανάλι 7, και επετέθη στον παρουσιαστή λέγοντάς του ότι έκανε την εκπομπή με «αξιοκαταφρόνητο, επονείδιστο και αποκρουστικό» τρόπο, με βάση «λανθασμένες απόψεις, μακριά από την πραγματικότητα και την αλήθεια».
«Λέτε πράγματα διαστρεβλωμένα και εγώ ξέρω τι λέω, ενώ εσείς δεν ξέρετε», τόνισε εκνευρισμένος απευθυνόμενος στον παρουσιαστή.
Οργισμένος , ο δημοσιογράφος τον αποκάλεσε αγροίκο και τον προέτρεψε να παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης, αντί να ξεθυμαίνει στην τηλεόραση.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός κατηγορείται ότι πλήρωσε για τις υπηρεσίες της νεαρής Ρούμπι, κατά κόσμον Καρίμα Ελ Μάχρουγκ, μίας Μαροκινής, η οποία την εποχή των γεγονότων ήταν ανήλικη και ότι την αποφυλάκισε ενώ είχε συλληφθεί για κλοπή.
Τόσο ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι, όσο και η Μαροκινή διέψευσαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις, αλλά ο Τύπος δημοσίευσε καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δεκάδες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και μαρτυρίες ενοχοποιητικές για τον Καβαλιέρε.
Σύμφωνα με τις διαρροές αυτές, πολλές νεαρές γυναίκες διηγήθηκαν ότι συμμετείχαν σε στριπτίζ και πάρτυ οργίων με αντάλλαγμα υψηλές χρηματικές αμοιβές, δωρεάν στέγη, κοσμήματα και άλλα δώρα.
Ο Μπερλουσκόνι υπερασπίστηκε τον εαυτό του κατηγορώντας την εισαγγελία του Μιλάνου ότι εκμεταλλεύεται πολιτικά την υπόθεση και αρνήθηκε να καταθέσει.
Τη Δευτέρα, ο καρδινάλιος Αντζελο Μπανιάσκο, επικεφαλής της καθολικής εκκλησίας της Ιταλίας και με μεγάλη επιρροή στην ιταλική πολιτική σκηνή, ανακάλεσε στην τάξη τον Μπερλουσκόνι, προσθέτοντας τη φωνή του στο κύμα αποδοκιμασίας που έχει προκαλέσει το σκάνδαλο «Ρούμπιγκέιτ» στην Ιταλία.

Πηγή : ethnos.gr