Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Γκρέμισε μπάρες διοδίων ο Απόστολος Γκλέτσος !

Χρησιμοποιώντας μηχανήματα του δήμου, ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες κοντά στα διόδια της Πελασγίας. Έτσι δημιούργησε έναν παράδρομο ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση και να μην πληρώνουν διόδια.
Ο Α. Γκλέτσος βρέθηκε και ο ίδιος πάνω στο χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Στυλίδας για να γκρεμίσει τις παράπλευρες μπάρες.
Προς στιγμήν δημιουργήθηκε μικροένταση όταν οι αστυνομικοί οι οποίοι ήταν παρόντες προσπάθησαν,  μάταια όμως, να τον εμποδίσουν.
Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας τόσο από τη Φθιώτιδα όσο και τη Μαγνησία και γίνονται συνεχείς διαβουλεύσεις.
Την ίδια στιγμή συνεργεία της εταιρίας που εκμεταλλεύεται τα διόδια βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές.
Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας δεν έχουν άλλο δρόμο για να μετακινηθούν εσωτερικά στο δήμο και είναι υποχρεωμένοι να περνούν από τα διόδια.
Τους είχαν αρχικά δοθεί κάρτες ελεύθερης διέλευσης μόνο από τα διόδια της Πελασγίας, αλλά για ένα μικρό διάστημα είχαν ακυρωθεί. Πάντως, τα τελευταία εικοσιτετράωρα ισχύουν εκ νέου οι συγκεκριμένες άδειες.
Πάντως ο δήμαρχος της Στυλίδας δηλώνει σε όλους του τόνους ότι στόχος του είναι "να αποκαταστήσει την απρόσκοπτη και χωρίς κόστος επικοινωνία μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου του…" και μάλιστα όπως δήλωσε, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επανέλθει εκ νέου στην περιοχή των διοδίων.

news247.gr