Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Συναυλία στο διάστημα συζητούν ... οι Muse !

Ο συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής του γκρουπ Mat Bellamy λέει πως οι διαγαλακτικές του φιλοδοξίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα κάποια στιγμή ! Δηλώνει πως ...οι Muse έχουν "πραγματικές" συζητήσεις σχετικά με την πιθανότητα να παίξουν μια συναυλία στο διάστημα. Ο frontman λέει πως, παρ ό,τι το πλάνο φαίνεται αρκετά φιλόδοξο, ήλπιζε πως η τεχνολογία θα επέτρεπε στο τρίο μια ευκαιρία να δώσουν μία συναυλία σε τροχιά γύρω από τη Γη.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως, παρ ό,τι η μπάντα δεν έχει ξεκινήσει κάποια ειδική εκπαίδευση για αστροναύτες, έχει αρχίσει να σκέφτεται τρόπους να "απογειώσει" τη συναυλία. Αναφέρει ότι "σκέφτομαι να προσεγγίσω τον Richard Branson να δω αν θα μπορούσαμε να το πραγματοποιήσουμε στο διαστημόπλοιο που φτιάχνει" και συνεχίζει λέγοντας "πιστεύω ότι αυτό θα είναι πιθανό στο μέλλον και είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της ζωής μου. Πολύ θα θέλαμε να είμαστε μέρος ενός τέτοιου εγχειρήματος".
Σε παλαιότερη δήλωσή του, το μέλος των Muse είχε δηλώσει πως ο χειρότερός του φόβος είναι να μείνει έγκυος από εξωγήινο.

typografikos