Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Tα 10 πιο "δημοφιλή"(πολυπαιγμένα) τραγούδια του 2010

Ώς γνωστόν το σύστημα με τίς "playlists" που εφαρμόζεται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς έχει την δυνατότητα να αναγάγει το εκάστοτε  τραγούδι,είτε πρόκειται για κάτι το εξαιρετικό,είτε πρόκειται για κάτι το μέτριο,είτε ακόμα για ένα "κακό" τραγούδι,σε μεγαλη επιτυχία.

Και φυσικά οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν αμελούν κάθε χρόνο να μας ενημερώνουν για το ποιά τραγούδια ήταν τα δημοφιλέστερα(βάσει αριθμού ραδιοφωνικών μεταδώσεων.

Κάπως έτσι,το «Εξαιρέσεις» είναι το τραγούδι που μονοπώλησε τον ραδιοφωνικό αέρα το 2010, σύμφωνα με τον επίσημο δείκτη μετρήσεων «Music Control», καθώς ακούστηκε πάνω από 17.985 φορές.

Ακολούθησαν το «Κρυφά» από το συγκρότημα Μέλισσες (17.724 μεταδόσεις) και το «Σαν Έρθει Η Μέρα» των Stavento με την Ήβη Αδάμου (14.862 μεταδόσεις). Το «Last Summer» του Νίκου Γκάνου βρέθηκε στην 4η θέση, το «Σπάσε Τον Χρόνο» του Σάκη Ρουβά στην 5η, το «Τέρμα Η Ιστορία» του Αντώνη Ρέμου στην 6η και το «The End» των Reckless στην 7η.


Το top10 των μεταδόσεων του 2010 συμπληρώνουν: οι C:Real με το «Ό,τι Αξίζει», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με «Το Καλοκαίρι Μου» και ο Γιώργος Μαζωνάκης με το «Η Καρδιά Μου».