Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Αύριο ξανασηκώνονται οι μπάρες διοδιών !

Έτοιμοι για μετωπική σύγκρουση με τις κοινοπραξίες, εμφανίζονται κάτοικοι και φορείς, που αντιδρούν στις υψηλές τιμές των διοδίων. Νέες καταλήψεις σταθμών διοδίων για αύριο το μεσημέρι της Κυριακής.

Ανοιχτές τις μπάρες στα διόδια από Τρίπολη έως τη Θεσσαλονίκη για την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων θα κρατήσουν την ερχόμενη Κυριακή, μέλη του Πανελλαδικού Κινήματος κατά των τσουχτερών τιμών των διοδίων.
Παρά τις απειλές για καταγγελίες των συμβάσεων των κοινοπραξιών των αυτοκινητόδρομων, κάτοικοι και μέλη των κινημάτων "Ακρίβεια STOP - Δεν πληρώνω" θα βγουν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής σε όλους τους σταθμούς διοδίων, σηκώνοντας τις μπάρες σχεδόν σε όλο το μήκος του εθνικού οδικού δικτύου.
Με σύνθημα "Μας φοβούνται, δεν τους φοβόμαστε", οι επιτροπές αγώνα σε όλη την Ελλάδα καλούν τους οδηγούς να αντισταθούν στο χαράτσι των μεγαλοεργολάβων και δηλώνουν έτοιμες να αναμετρηθούν στα δικαστήρια για την νομιμότητα των διοδίων.
Η κυβέρνηση μάλιστα ετοιμάζει σχέδιο αντεπίθεσης στους οδηγούς που δεν πληρώνουν, επιστρατεύοντας την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία πρόσφατα έδωσε εντολή να χορηγούνται υπό όρους τα προσωπικά στοιχεία.

news247.gr